گیتی افروز

آموزش کاربردهای اینترنت اشیا (IoT) در کشاورزی

دوره کاربردهای اینترنت اشیا در کشاورزی هوشمند و کشاورزی دقیق


صفر تا صد
سطح

5
فصل

0
جلسه

0
ساعت

استاد

مهندس رضا استادی

توسعه دهنده بلاکچین و مشاور تکنولوژی

معرفی دوره آموزش کاربردهای اینترنت اشیا (IoT) در کشاورزی:

گرمایش جهانی، تغییرات محیطی، کمبود نیروی کار، عدم نظارت مناسب، افزایش هزینه‌های تولید و مشکلات تجزیه و تحلیل داده‌هایِ بدون ساختار در مقیاس بزرگ، عمده ترین چالش‌های پیش روی صنعت کشاورزی هستند. در راستای بهبود بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، صنعت کشاورزی به استفاده از فناوری‌های پیشرفته به‌ویژه اینترنت اشیا (IoT) در ردیابی، نظارت، خودکارسازی و تجزیه و تحلیل داده‌ها روی آورده است. اما اینترنت اشیا چیست و صنعت کشاورزی چگونه می‌تواند از این فناوری بهره‌مند شود؟

دوره آموزش کاربردهای اینترنت اشیا (IoT) در کشاورزی با هدف آشنایی شرکت‌کنندگان با اینترنت اشیا و توانایی‌های آن برای افزایش و بهبود بهره‌وری کشاورزی و کاهش هزینه‌ها طراحی شده است. تمرکز این دوره بر روی استفاده از اینترنت اشیا در کشاورزی هوشمند، مدیریت هوشمند آب و انرژی، مدیریت دام، موارد استفاده مبتنی بر پهپاد و غیره است.

 

 

اهداف دوره:

✓ شناسایی مفهوم اینترنت اشیا و قابلیت ها و کاربردهای آن در صنعت کشاورزی 

✓ درک مفاهیم، اهداف و چارچوب‌های مرتبط با کشاورزی هوشمند

✓ شناسایی ساختارهای مختلف اینترنت اشیا از قبیل حمل و نقل هوشمند، منبع آب هوشمند، مدیریت و انبارداری هوشمند در صنعت کشاورزی

✓ مروری بر مطالعات موردی در زمینه استفاده از راه‌حل‌ها و خدمات اینترنت اشیا در حوزه کشاورزی هوشمند

 

این دوره برای چه کسانی مفید است:


  • کارشناسان فناوری اطلاعات و ارتباطات، سیاست‌گذاران، دانشگاهیان درگیر در این حوزه
  • وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و صنایع کشاورزی
  • تنظیم‌کننده‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات و راه‌حل‌ها
  • علاقه مندان به حوزه اینترنت اشیا، کشاورزی هوشمند، مدیریت هوشمند منابع آب و غیره

 





مشاوره و ثبت نام

۰۹۱۴۶۰۰۳۰۰۲

۰۴۴۳۳۳۸۸۱۷۵



پرسش های متداول

در کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا، سیستمی برای نظارت بر زمین‌های کشاورزی با کمک حسگرها تشکیل می‌شود که اجزایی مانند دما، نور، رطوبت، رطوبت خاک و غیره را حس می‌کند. سپس سیستم آبیاری را خودکار می‌کند و به کشاورزان اجازه می‌دهد تا شرایط مزرعه خود را در هر لحظه و مکانی از طریق پلتفرم تجزیه و تحلیل اینترنت اشیا نظارت کنند.

با استفاده از اینترنت اشیا، شرکت ها می‌توانند از بهره‌وری بهتر محصول و بهبود ایمنی کارگران بهره‌مند شوند. استفاده از کود، آب و آفت‌کش به طرز چشمگیری کاهش می‌یابد و در نتیجه، به مراتب رواناب کمتری به آب‌های زیرزمینی و رودخانه ها وارد می شود.

نظرسنجی BI Intelligence پیش‌بینی می‌کند که استفاده از دستگاه‌های IoT در صنعت کشاورزی در سال 2020 به 75 میلیون نفر برسد. پیش‌بینی می‌شود رشد سالیانه آن 20 درصد باشد. در عین حال، انتظار می‌رود که اندازه بازار جهانی کشاورزی هوشمند تا سال 2025 سه برابر شود و به 15.3 میلیارد دلار برسد.

بزرگترین چالش‌هایی که اینترنت اشیا در بخش کشاورزی با آن مواجه است کمبود اطلاعات، هزینه‌های بالای پذیرش و نگرانی‌های امنیتی و غیره است. اکثر کشاورزان از نحوه اجرای اینترنت اشیا در کشاورزی آگاه نیستند.

سرفصل ها

دانلود نرم افزار موبایل آموزشگاه گیتی افروز

با دانلود و نصب این اپلیکیشن میتوانید از تمامی خدمات آموزش مجازی ما در گوشی هوشمند خود بهره مند شوید.

دانلود اپ اندروید